Първият епизод на вълнуващата криминална драма ще се излъчи на 29 септември от 22.00 ч. по NOVA

Навръх празника на Съединението обичаната актриса, позната на зрителите с ролята си на Анелия Станкова в сериала „Пътят на честта“, разкри повече за героинята си в най-новия криминален сериал „Клетката“. Интригуващата криминална линия, засягаща актуални обществени теми, с много обрати и дълбоки човешки отношения ще плени зрителите, а Гергана Данданова ще изиграе една от ключовите роли в поредицата.

За ролята й в новия сериал „Клетката“

„За първи път ми се случва да играя толкова положителен образ. Ина е много борбена, много действена и амбициозна. Готова е на всичко, за да спаси детето си и много се радвам, че именно на мен повериха ролята на тази силна и невероятна жена. Спомням си екшън сцените, които трябваше да снимам в сериала. На моменти се питах – това не е ли прекалено опасно? Тогава усетих, че адреналинът ми се качва. Беше доста сериозно“, признава тя.

Асен Блатечки: Героят ми в "Клетката" е човек с кауза

Ако наистина обичаш някого, трябва ли да го пуснеш на абсолютна свобода, както „птичето от клетката“?

„Вярвам, че нищо не бива да се случва насила. Ако държиш нещо или някого насила при себе си – винаги има обратен ефект и нещата не се получават. Смятам, че птичето трябва да бъде пуснато от клетката и ако се върне, то наистина е твое. Ако не се върне, значи не е трябвало да го имаш“, категорична е Гергана Данданова.

Не пропускайте криминалната драма „Клетката“ от септември в ефира на NOVA. Повече новини за най-новия български сериал следете на Facebook страницата и официалния Instagram профил.