Специален гост в шоуто ще бъде и музикалната легенда Васил Найденов

Тази неделя от 20:00 часа по NOVA пет величия на българския спорт, прославили страната ни в целия свят, ще станат част от шоуто „С Рачков всичко е възможно“. Христо Стоичков, Стилиян Петров, Мартин Петров, Йордан Йовчев и Любо Ганев ще застанат рамо до рамо в предизвикателствата заедно с Алекс Раева и Герасим Георгиев – Геро. Любимият водещ Димитър Рачков ще ги постави в необичайни ситуации, които ще демонстрират голямото им чувство за хумор и уменията да се забавляват истински.

ГАЛЕРИЯ "С РАЧКОВ ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО" НА 24 СЕПТЕМВРИ

Специална изненада за всички гости ще бъде появата на друга легенда – Васил Найденов. Той ще излезе два пъти на сцената, за да изпее едни от най-емблематичните си парчета, а гостите няма да останат равнодушни и ще пеят заедно с него и публиката в студиото. Васил Найденов ще бъде с целия си бенд, а на клавишите ще застане самият Косьо Цеков от легендарната българска група ФСБ.

Димитър Рачков: Най-голямата ми награда е да видя усмихнати лица след „С Рачков всичко е възможно“

Спортните легенди ще се впуснат в цели осем игри, които ще изпитат уменията им в танците, футбола и асоциациите. Христо Стоичков, Стилиян Петров, Мартин Петров, Йордан Йовчев, Любо Ганев, Алекс Раева и Герасим Георгиев – Геро ще изпробват любимите на зрителите предизвикателства „Ко каза, ко?!“, „Чети по устните“ и „Лице на заем“. Освен тях ще има и специално подготвени игри като „Пияна дузпа“, „FACEKETBALL”, “Ало, ало“, „Къде е връзката“ и „Любов от пръв поглед“.

Шоуто на Рачков се превръща в екстремна Арена

В края на „С Рачков всичко е възможно“ зрителите ще видят и емоционално видео, посветено на постиженията на всички гости, което ще върне участниците към едни от най-силните моменти на гордост за страната ни. Как ще се справят спортистите със забавните предизвикателства? Какви изненади ще са подготвили те на Димитър Рачков? Кой ще бъде победител в игрите? – разберете тази неделя в 20:00 по NOVA.

Следете Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на „С Рачков всичко е възможно“ за актуални новини.