Зрителите ще видят звездите на българския поп-фолк в нова светлина

Тази неделя част от „С Рачков всичко е възможно“ стават едни от най-популярните поп-фолк звезди у нас. С голяма доза добро настроение от 20:00 часа по NOVA сцената ще превземат Ивана и Стояна, Алисия, Борис Дали, Емилия, Криско и ДесиСлава. Специалният гост, който ще открие шоуто с виртуозно изпълнение на барабани, ще бъде Веско Риков.

Нова доза забавление и осем знаменитости в “С Рачков всичко е възможно”

Осемте звезди оставят суетата на заден план и ще приемат предизвикателствата на неповторимия водещ Димитър Рачков. За начало всички заедно ще покажат уменията си в танците, а след това зрителите ще разберат кой от тях притежава най-доброто асоциативно мислене.

Галерия: "С Рачков всичко е възможно" сезон 2 на 22 октомври

Една от игрите ще отведе Криско и ДесиСлава в далечна Япония, а задачите, които ще трябва да изпълнят там, ще разплачат публиката от смях. В края на шоуто част от звездите ще влязат в Тъмната стая, където ще трябва да разчитат на всичко друго, но не и на зрението си.

“С Рачков всичко е възможно” се превръща в щура “All Inclusive” почивка

Какви ще са резултатите от „Кой е правил това“ и ще има ли факти за гостите, които ще изненадат и самите тях? Кой ще спечели играта с патетата? В коя игра публиката от студиото ще участва и кой ще остане последен на сцената след „Дай три“?  - разберете в новия епизод на „С Рачков всичко е възможно“ тази неделя от 20:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на „С Рачков всичко е възможно“ за актуални новини.