Гостите ще бъдат неузнаваеми в костюмите си в 21:00 часа по NOVA

Тази неделя в 21:00 часа по NOVA духът на Хелоуин се пренася и в шоуто „С Рачков всичко е възможно“. Звездните гости и водещият ще бъдат неузнаваеми в костюмите си, а всеки от тях ще влезе в студиото по екстравагантен начин. Предизвикателствата ще бъдат забавни, а зрителите ще видят Мариян Станков – Мон Дьо, Криско, Борислав Захариев – Турбото, Кали, Айлин Бобева, Ники Станоев, Прея и Тома Здравков в неочаквани ритмични колаборации за истинско Вси Светии настроение.

ГАЛЕРИЯ:"С Рачков всичко е възможно" сезон 2 на 5 ноември

ДесиСлава: Уморих се единствено от смях в „С Рачков всичко е възможно“

В новия епизод на шоуто Кали, Мон Дьо и Боби Турбото, Айлин Бобева ще опитат да овладеят изкуството на капоейрата, а преди това Криско, Тома, Ники Станоев и Прея ще се срещнат за първи път с интересен стил танци.

В края на шоуто няколко от звездните участници ще влязат в Тъмната стая и ще попаднат в най-страшния индийски филм. Без да могат да виждат нищо, те ще трябва да изпълнят всичко, което любимият водещ Димитър Рачков им каже, а резултатът ще бъде повече от изненадващ.

Криско и ДесиСлава се отправят на далечно пътешествие в „С Рачков всичко е възможно“

Кой ще се включи в екстремното предизвикателство „Страшен въртел“? Кой ще заблуди журито в „Ммм, че вкусно“? Чии усмивки ще опита да коригира доктор Гоцева? Кой ще застане зад „Лудия микрофон“ и кой ще трябва да пее под вода? – гледайте „С Рачков всичко е възможно“ тази неделя в 21:00 часа по NOVA.

Следете Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на „С Рачков всичко е възможно“ за актуални новини.