Герасим Георгиев – Геро и Румен Угрински влизат в ролята на капитани тази неделя от 20:00 часа по NOVA

Тази неделя в 20:00 часа по NOVA в „С Рачков всичко е възможно“ предстоят забавни битки. Герасим Георгиев – Геро и Румен Угрински ще се превърнат в капитани на два отбора, съставени от талантливите млади актьори Мартин Методиев, Климентина Фърцова, Ясен Атанасов, Александра Лашкова, Борис Кръстев и Рада Кайрякова.

Цветомир Иванов: Рядко, но понякога ме учудват отговори в „Семейни войни“

Димитър Рачков ще предизвика страхотната актьорска трупа в едни от най-хумористичните игри на формата, а участниците ще дадат всичко от себе си, за да оберат овациите на публиката. Отборните надпревари ще започнат с „Танци-манци“ и „Ко каза, ко?!“, а след това двамата капитани Геро и Румен ще се изправят един срещу друг в титанична битка на асоциации.

Цветомир Иванов влиза в най-нестандартното студио на „Семейни войни“ в „С Рачков всичко е възможно“

Рада Кайрякова и Александра Лашкова ще се пренесат в света на цирка и ще се наложи да изпълнят невъзможни предизвикателства, а след това младите актриси ще бъдат избрани и от „Бутонът на Ненков“, който ще ги отведе в непрогледната стая на „Тъмна Индия“.

ГАЛЕРИЯ: "С Рачков всичко е възможно" сезон 2 на 19 ноември

Артистичните отбори ще се впуснат и в игрите „Ммм, че вкусно“, където победителят ще бъде само един, а своите музикални и певчески възможности ще изпробват разделени на два квартета. Част от актьорите ще покажат и колко са гъвкави, изписвайки думи единствено с телата си. Какви думи им е подготвил Димитър Рачков и кой ще успее да изпише всички букви?

Кали: Забавлявах се много на сцената на „С Рачков всичко е възможно“

Герасим Георгиев – Геро или Румен Угрински ще спечели повече битки с отбора си? – разберете тази неделя в 20:00 часа по NOVA в новия епизод на „С Рачков всичко е възможно“.

Следете Facebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на „С Рачков всичко е възможно“ за актуални новини.