Водещият признава, че всичко успява да го усмихне в живота

Водещият на забавното семейно предаване в ефира на NOVA „Семейни войни“ участва като гост в шоуто на колегата си Димитър Рачков. Минути преди да се впусне в предизвикателствата на екстремните игри, шоуменът споделя вълненията и емоциите си пред репортер на „На кафе“.

„Преди началото на шоуто „С Рачков всичко е възможно“ се чувствам ентусиазиран и леко притеснен, защото виждам декор на „Семейни войни“. Радвам се, че са ме поканили и с трепет очаквам много да се забавлявам с всички игри, които предстоят“, споделя пред репортер на „На кафе“ Цветомир Иванов.

Какво кара сърцето му да се усмихва?

„Абсолютно всичко. В 95% от случаите се усмихвам. Спъвам се – усмихвам се. Падам и отново се усмихвам. Излизам от къщи и забравям нещо, и отново продължавам с усмивка“, коментира забавният водещ на „Семейни войни“, познат и като Цецо Усмивката.

Признава, че дори и при възпитанието на дъщеря си подхожда с усмивка и дори търпи критики от нея, която се чувства като възрастен.

Има ли въпроси или отговори от предаването „Семейни войни“, които са успели да променят гледната му точка?

„Твърдо и категорично, не! Това, което казват хората, 90% от нас българите си го мислим. Отговорите са такива, каквито и аз бих дал. Понякога ме учудват някои отговори, но това са редки изключения. Не биха ми променили гледната точка спрямо нещо“, категоричен е водещият.

Актьорът признава, че донякъде като всеки артист се влияе от хорското мнение и то е по повод работата му – предаването и представленията, в които участва. Но когато става дума за личния му живот, не позволява външна намеса.