Валери Гендов се завръща в търсене на откраднатите милиони – този петък от 21:00 ч. по NOVA

Кървава престрелка променя хода на събитията в следващия епизод на хитовата криминална драма „Клетката“ – този петък от 21:00 ч. по NOVA. Докато минутите на Ина (Гергана Данданова) на свобода изтичат, тя бърза да стигне навреме обратно в затвора. Тя напълно осъзнава, че Димитър Пелев (Асен Блатечки) е заложил кариерата си, за да й осигури официално разрешително за двойна смяна на външен работен обект. След като успява да спаси дъщеря си, Ина за нищо не света не би я предала. Малко преди да прекрачи прага на затвора обаче среща човека, разрушил живота й - Валери Гендов (Явор Ралинов). Какво е намислил Шандо, дали Ина ще намери начин да го спре и изобличи?

Жаклин Дочева: Най-трудни ми бяха за снимане интимните сцени в „Клетката“

Междувременно Тодор Арнаудов (Мартин Димитров) е готов на всичко, за да защити семейството си. След опасната акция в Косово, където успя да измъкне милионите буквално под носа на Валери, сега той има още по-важна задача. Тото трябва да доведе плана до финалната точка, връщайки парите на първоначалния им собственик – Антон Миланов-Архонта (Боян Младенов). Така смята да осигури безопасността на близките си, заплашвани от безскрупулния бизнесмен. Как ще протече срещата му с Архонта и ще помогнат ли мерките за сигурност, които Арнаудов е взел? Кои непредвидими събития и внезапно появили се врагове могат изцяло да преобърнат плановете му?  

Ина в бясно състезание с времето в новия епизод на „Клетката“

Неочакван обрат предстои и в затвора, където главният надзирател Кирил Горанов (Веселин Петров) се радва на неприятностите, задаващи се за социалния инспектор Пелев. Целта му да го отстрани веднъж завинаги изглежда все по-възможна. Последиците от обявяването на Ина за национално издирване стават сериозни. Може ли Димитър да се спаси от дисциплинарно уволнение и кое събитие ще разбуни духовете зад решетките още повече, не пропускайте да проследите в следващия епизод на „Клетката“ този петък вече от 21:00 ч. по NOVA.

Повече новини за най-новия български сериал следете на Facebook страницата и официалния Instagram профил.