Драматичен обрат за семейство Арнаудови този петък от 22:00 ч. по NOVA

Напрежението се покачва още повече в следващия епизод на криминалната драма “Клетката”. Нов обрат на събитията ще изненада семейство Арнаудови, които се състезават с времето, за да оцелеят в опасната ситуация. Часовете на Ина (Гергана Данданова) извън затвора безмилостно изтичат, а появата на нейния изчезнал съпруг Тодор (Мартин Димитров) преобръща плановете на всички герои. Какво точно ще се случи, предстои да разберем утре вечер от 22:00 ч. по NOVA.

Тото изчезва безследно в следващия епизод на „Клетката“

След сключването на сделка с мафията, Ина успява да освободи отвлеченото си дете и получава нов ултиматум за връщането на откраднатите милиони. Помощта, която й оказва бившата затворничка Златна (Сияна Начева), е неочаквана, но решаваща и идва точно в най-важния момент. Контактите на красивата Златна в политическите среди осигуряват шанс за Ина да спаси дъщеря си Михаела (Маргарита Лъчезарова), изнудвайки известен заместник - министър. Благодарността на Ина към Златна е голяма, но и двете дори не подозират какви последствия ще има след техния шантаж.

Животът на отвлечената Михаела е застрашен в новия епизод на „Клетката“

Михаела вече е в обятията на майка си, чиято първа грижа е да скрие своето дете на възможно най-сигурното място. За това ще й помогне София (Жаклин Дочева), която приема 17-годишното момиче като своя дъщеря, въпреки трудните им отношения напоследък. Какъв ход ще измисли София и къде е решила да приюти Михаела?

Проблемът с изчезналите десет милиона обаче остава една от най-сериозните заплахи за Арнаудови, защото отсрочката за намирането на парите е само 48 часа. Внезапно завърналият се Тодор, който се оказва жив, има какво да каже по въпроса. Но къде е бил през цялото време, с каква шокираща информация разполага и как действията му ще предизвикат пълен обрат на събитията?

Маргарита Лъчезарова и Иван Горанов от „Клетката“ и тяхната любовна приказка

И докато минутите на Ина извън затвора изтичат, социалният инспектор Димитър Пелев (Асен Блатечки) е под все по-голямо напрежение. Неговият опонент – главният надзирател Кирил Горанов (Веселин Петров) умело използва ситуацията и настройва затворничките против Ина и Димитър, подписал нейното разрешително за работа на външен обект. Тази привилегия силно дразни останалите жени зад решетките. Яростта им, направлявана от хитрия Горанов, заплашва да излезе извън контрол. Повлияна от цялата ситуация, дори и Маргарита (Мира Бояджиева) започва да се съмнява в Ина. Единствената, която гласува на Арнаудова пълно доверие, е нейната съкилийничка Неда (Детелина Стойчева). Ще успее ли Ина да се върне в затвора навреме в оставащите й четири часа, преди да бъде обявена за национално издирване – не пропускайте да проследите в следващия епизод на „Клетката“ този петък от 22:00 ч. по NOVA.

Повече новини за най-новия български сериал следете на Facebook страницата и официалния Instagram профил.