Ина опитва да измъкне отвлечената си дъщеря, а Димитър е поставен пред опасен избор в криминалната драма този петък от 22:00 ч. по NOVA

Опасностите за Ина Арнаудова (Гергана Данданова) и цялото й семейство се увеличават с всеки изминал час в новия епизод на „Клетката“ - утре вечер точно в 22:00 ч. по NOVA. И докато времето неумолимо тече, отчаяната майка е наясно, че всяка следваща минута може да се окаже пагубна за живота на дъщеря й Михаела (Маргарита Лъчезарова). Отвлеченото момиче е в плен на бизнесмена Антон Миланов–Архонта (Боян Младенов), поставил ултиматум на Арнаудова за връщането на откраднатите 10 милиона.

Животът на отвлечената Михаела е застрашен в новия епизод на „Клетката“

Ина трескаво мисли план как да излезе от затвора, за да помогне на детето си, но дори и не подозира за изчезването на своя съпруг Тодор (Мартин Димитров). Разследвайки какво се е случило с откраднатите пари, Тото попада на важна следа, свързана с гаража, където те първоначално са били скрити. Така стига до мистериозния бивш полицай Желю Монев (Тодор Кайков), който очевидно е замесен в заплетения случай с откраднатата сума. Решил да го притисне, за да получи повече информация, Тото рискува смело, провокирайки непознатия в името на спасението на дъщеря си. Монев обаче се оказва не само опасен, но и добре въоръжен. Какво ще последва от сблъсъка им, къде е безследно изчезналият Тодор и дали ще се сбъдне най-лошото предчувствие на София (Жаклин Дочева), че с него се е случило най-лошото?

Маргарита Лъчезарова и Иван Горанов от „Клетката“ и тяхната любовна приказка

Гендова не може да си намери място след изчезването на Тодор, когото чувства още по-близък след развоя на драматичните събития в последните месеци. Убедена е, че той е станал жертва на последните разкрития и подозира, че Монев може да го е ликвидирал. Тя разпитва най-близкия приятел на Тото – финансиста Калоян Бехар (Филип Гуляшки), но не успява да разбере нищо повече. Уплашена, София опитва да съобщи на Ина, но не успява, заради извънредния режим, обявен в затвора. Тя се обръща за помощ към социалния инспектор Димитър Пелев (Асен Блатечки) и споделя страховете си. Научавайки подробности за критичната ситуация, в която се намират Арнаудови, Димитър е поставен пред сложен избор дали да се намеси. Ще поеме ли риска, прекрачвайки правилата, на които сам толкова държи? Или ще следва стриктно задълженията си, за да не се компрометира – не пропускайте да проследите в следващия епизод на „Клетката“ този петък от 22:00 ч. по NOVA.

Сериозен обрат на събитията в „Клетката“

Повече новини за най-новия български сериал следете на Facebook страницата и официалния Instagram профил.