Момичето е на ръба на оцеляването, а Тото и София правят голямо разкритие в криминалната драма този петък от 22:00 ч. по NOVA

Огромно напрежение, борба за оцеляване и нови обрати очакват героите в следващия епизод на криминалната драма „Клетката“ утре вечер – точно в 22:00 ч. по NOVA. Отвличането на Михаела Арнаудова (Маргарита Лъчезарова) преобръща събитията и обратното броене започва. Похитителите заплашват живота на 17-годишното момиче, поставяйки тежък ултиматум на нейните родители. Ина (Гергана Данданова) трябва незабавно да върне откраднатите 10 милиона на Антон Миланов-Архонта (Боян Младенов) или ще убият дъщеря й.

Маргарита Лъчезарова и Иван Горанов от „Клетката“ и тяхната любовна приказка

Отчаяната майка е на ръба на нервен срив, защото през цялото време е блъфирала, че знае къде са парите, но истината е съвсем различна. Попаднала в капана на измамна схема без сама да подозира, силната жена осъзнава своята пълна безизходица. Тя не може да си прости, че дъщеря й става изкупителна жертва на нейната собствена вина. Ще намери ли начин да се изправи след болезнения удар, зрителите могат да гледат в новия епизод на криминалната драма.

Бащата на отвлеченото момиче – Тодор Арнаудов (Мартин Димитров) e искрено шокиран от развоя на събитията. Затворил се в себе си и след дълги години нещастен брак с неподходящата за него жена, той сякаш бавно се събужда в резултат на драматичните събития, връхлетели семейството му. Отвличането на Михаела е последният удар, който го мобилизира повече от всякога. Тото трескаво мисли какъв ход да предприеме, за да спаси детето си. Той е готов на смели действия, за да намери най-спешното – парите, които мафията търси срещу освобождаването на Михаела. Двамата със София Гендова (Жаклин Дочева) неочаквано откриват нова следа по пътя на мистериозно изчезналите милиони. И докато времето изтича, следата ги отвежда към подозрително лице, което може да преобърне плановете им. Ще открият ли парченце от истината, която така отчаяно търсят?

Сериозен обрат на събитията в „Клетката“

Старателно подготвяното бягство на затворничките Милкана Аргирова (Иванка Шекерова) и нейната приятелка Велина Томова (Яна Кузова) е на път да се провали заради опасния обрат в решителната нощ. Непредвидените обстоятелства и затварянето на Арнаудова в изолатора поставят на карта цялата тайна организация на бягството. Притеснени, че точно у липсващата Ина е ключът за важната решетка, затваряща изхода от вентилационната шахта, двете жени все пак решават да действат и без нея. Имат ли шанс да избягат от затвора, въпреки промяната в плана, или ще бъдат своевременно заловени – гледайте в новия епизод на „Клетката“ в петък от 22:00 ч. по NOVA.

Повече новини за най-новия български сериал следете на Facebook страницата и официалния Instagram профил.