Гледайте новия епизод на кулинарното шоу в понеделник от 20.00 ч. по NOVA

Този понеделник домакин в „Черешката на тортата“ ще бъде световноизвестната ясновидка Теодора Стефанова, която ще пристигне за участието си в предаването директно от Милано.

Гадателка, естрадна дива и най-желаният мъж покоряват „Черешката на тортата“

Тя носи и продуктите за своята специална вечеря от Италия. Теодора ще сервира на гостите си три вида салати – първата с чери домати, моркови, целина, финокио, мента и цвекло, втората – домати с моцарела, а третата – зелена с рукола, краставици и кедрови ядки, предястието ще бъдат тортелини на Джовани Рана с апетитен сос, ще има ризото „Миланезе“ и баница по собствена рецепта. Основното ще бъде пиле с гъби и сос, а десертът – сладкиш с шипков мармалад.

Коктейлна вечеря, вдъхновена от Швейцария от Мариана Хил в „Черешката на тортата“

Какво общо има гадателката с футбола, кой ще й асистира в приготовлението на изисканата вечеря и с какво ще изненада гостите си Теодора Стефанова, гледайте в „Черешката на тортата“ в понеделник по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.