Гледайте новия епизод на кулинарното шоу в петък от 20.00 ч. по NOVA

Забавен финал на седмицата в „Черешката на тортата“ в петък поставя поп фолк фурията Роксана. Носителката на короната  „Кралица на ромите в света“ ще представи традиционно българско меню, вдъхновено от Северозападна България. Пеещата и готвеща домакиня участва за втори път в кулинарното риалити и е готова да даде всичко  от себе си, за да впечатли шеф Манчев. Ще покаже ли част от многобройните си награди популярната изпълнителка, която отваря вратите на дома си?

Балансирано, здравословно меню от Емануел Июджи в „Черешката на тортата“

Певицата залага на традиционната българска кухня, но повлияна от корените й, които са в Северозападната част на страната ни. Вечерята й ще започне с предястия като запържена лютика, запечено сирене и кашкавал гюбек. Гостите й ще могат да опитат пилешката й супа, а за основно ще приготви задушени ребърца със зеленчуци и подправки. Десертът, с който ще изкуши претенциозната компания е домашна тиквена баница.

Рожден ден с азиатски изненади от Мариела Чобанова в „Черешката на тортата“

Ще сподели ли Роксана романтичната история на запознанството със своя съпруг и колко и какви изненади е подготвила за гостите си? Домакинята ще нагорещи обстановката, но дали салфетките и танците ще донесат високи оценки? Кой ще грабне плакета на „Черешката на тортата“, не пропускайте да видите този петък от 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook  страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY, след излъчването им в ефир.