Отпадналата влюбена двойка от Добрич сбъдна голямата си мечта да участва в любовното предаване и показа на всички как може да се обичат красиво

Семейство Димитрови включва Кристина, която е на 27 години и половинката й Емилиян на 31 години. Младата двойка от Добрич са първите отпадали участници в сезон 5 на “Един за друг”. За тях гласуваха най-близките им хора във Вилата на любовта, но Венци и Михаела от Перник получиха по-висок вот на доверие и шансът да продължат своето любовно приключение. Според участниците в романтичното риалити, те са двойката, която се обича най-красиво в предаването. Двамата са гости в студиото на „На кафе“, където разказват за първата им среща, за любовта и за емоциите в „Един за друг“.

Двамата разказват, че репликата, че се обичат красиво е останала в съзнанието им. Това е голямо признание за тях, тъй като осъзнават, че са в любовно предаване, в което всички се обичат.

„Чухме много красиви думи от хората, с които бяхме на елиминации. Ние и в реалния живот не се караме. Не сме конфликтни и обикновено Емо е център на вниманието. Той е колоритен и забавен. Изключително много се забавлявахме и оставаме с красиви спомени. За нас това беше голяма мечта и не искахме толкова рано да свършва“, разказва Кики.

Фаворитите Кики и Емо от Добрич напуснаха “Един за друг”

„Предполагам, че не се вижда всичко, тъй като ние сме в затворена среда 24 часа. Такова преживяване ти се предоставя веднъж в живота. Правехме си забавления и импровизации. Създадохме си кулинарно предаване и аз бях в ролята на шеф Ангелов“, разказва Емо.

Двойката няма опит пред камера и не са участвали в подобни предавания и затова искат да благодарят на организаторите. Кики много се притесняваше и това бе видно за всички, особено на последната игра.

„Получихме много мили съобщения и коментари от хората. Не съм го очаквала. Много е мило и не успявам да отговоря все още на всички“, споделя младата жена.

„За нас е важно, че хората са харесали начина, по който ние се обичаме. На последната игра може би заради паника и нерви, не се представихме добре. Питаха ни елементарни неща, но се панирахме. На въпроса свързан с пеницилина, блокирах. Познавам антибиотика и го обяснявам всяка седмица, но в този момент ми бе като бяло петно. Важното е, че си тръгваме по-сплотени и на играта с гъбата Кики се раздаде напълно“, коментира Емилиян.

Съпругата му разкрива, че басейна е бил доста дълбок, гъбата  - тежка, но е получава окуражения през цялото време на играта от любимия си.

Кики и Емо мечтаят за бебе след “Един за друг”

Кои са фаворитите на двойката?

„На този ранен етап, на който излязохме, няма двойки, с които да сме имали конфликт или да не ги харесваме. Но най-близките ни са Сиси и Светльо, с които сме съквартиранти, Криси и Маги, и Венци и Мишето. С последните беше много гадно де се изправим един срещу друг. Мишето е най-забавната и лъчезарната сред момичетата във Вилата на любовта. Бяхме 4 двойки,  които бяхме постоянно заедно“, признава двойката.

Кой е най-незабавния момент за тях в шоуто?

„Тръгнахме си късно вечерта, след 2 и 30 ч. Тръгвайки на двойната игра, не се притеснявахме, защото бяхме на 5-6 място в класирането и за нас беше просто игра, в която да не сме последни. Чувстваме се сигурни в игрите за двойки, когато сме заедно, но когато гръмна първата бомба, аз блокирах. Играта приключи и след два часа бяхме навън. Не знаеш кой ден ти е последен“, разкрива Кики.

„Опознахме се всички много добре и всяка вечер аз оставах последен в кухнята, където си говорихме и си споделяхме истории. Беше ми по- трудно да гласувам на първата елиминация, отколкото да си тръгна. Беше трудно да осъзнаем, че преживяването свършва“, каза Емо.

Оше за първата им среща, за любовта им, за изненадите, които си правят и за емоциите в „Един за друг“, гледайте във видеото.

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.