Светът на мъжете вкара двойките в лепкава и наелектризираща въртележка

На въпроси с повишена трудност от света и бита на мъжете трябваше да отговарят нежните половинки в “Един за друг”. Петте двойки с най-добър резултат в крайното класиране на викторината получиха възможността да спечелят своите залози, а на върха отново се озоваха брокерът Светослав и съпругата му Сияна, които завоюваха поредна победа в състезанието.

Жените ще попаднат в света на мъжете в новия епизод на “Един за друг”

Индивидуалното изпитание тази седмица предостави възможност на жените да дават своите предположения в сферите на спорта, работата с инструменти, екшън филмите и политиката. За нещастие на кавалерите във Вилата на любовта, грешните отговори на техните любими водеха до необратими последствия и за тях самите. Освен със силно намалял бюджет и леко разочарование в очите си, някои от тях си тръгнаха от Арената на любовта по-будни и наелектризирани от всякога. Техните дами пък получиха множество козметични дарове във формата на брашно, ледено студена вода и зелена слуз, които допълнително да обогатят косите и кожата им преди следващите предизвикателства.

В утрешния епизод жените ще дадат своите залози в играта на мъжете. Кавалерите ще влязат в ролята на златотърсачи. Те ще трябва да направят правилна преценка колко пари от семейния бюджет жените им биха отделили за различни активности като шопинг, спорт, козметика.

Коя двойка ще оглави класацията след утрешната игра? И кои ще са застрашените от елиминация?

Гледайте новия епизод на “Един за друг” в събота, 16 март, от 20:00 часа по NOVA.

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.