Усмивката на джаз изпълнителката кара участниците да са малко по-спокойни на сцената в шоуто за имитации

Хилда Казасян е част от журито в „Като две капки вода“ и с усмивка коментира изпълненията на участниците в сезон 12. Пред репортер на „На кафе“ тя разказва за емоциите си от шоуто и споделя мнението си за Геро като джаз музикант.

Какво се промени за всичките години в шоуто?

„Вълнението не се е променило и това пречи предаването да влезе в рутина. Ние не знаем нищо до началото на предаването и всеки път и на нас ни е интересно, сякаш сядаме за първи път на тази маса“, признава Хилда.

„Хубавото в предаванията на Маги Халваджиян е, че никой не трябва да е нещо. Всеки е такъв, какъвто е. Това, че аз гледам с усмивка на живота, го имам от баща си. По този начин аз съществувам. Това съм си аз и не виждам причина, това да се променя. Това, че съм добронамерена, кара участниците да са малко по-спокойни и това е 100% сигурно“, коментира позитивизма , който е нейн начин на живот музикантката.

Мария:"Като две капки вода" е невероятна магия, която ще запомня за цял живот

Артистът признава, че все още няма свой фаворит и след развиване и натрупване на изпълнения, ще го определи по качествата, които забележи в участниците. Сигурна е единствено, че ще има цветен и интересен сезон на шоуто.

„Хубавото е, че когато „Като две капки вода“ започнат значи идва пролетта. Затова и стартът на шоуто е толкова вълнуващ“, разкриват Хилда и Герасим Георгиев-Геро.

Ще стане ли от Геро джаз-изпълнител?

„Аз обожавам тази музика и се възхищавам на тези, които умеят да пеят и свирят джаз“, разкрива самият Герасим Георгиев-Геро.

Наско от Б.Т.Р.: Страхувах се от първия ми женски образ и от народната песен

На Хилда това лято предстои турне с 40 концерта и това е сигурен знак, че музиката има своите големи фенове. „Щастливи сме, че залите са пълни, а така беше и миналата и по-миналата година“, споделя джаз певицата.

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.