Поп фолк изпълнителката разказва откровено за кариерата, живота си и емоциите си в хитовото шоу за звездни имитации

След първата си победа като американската певица Doja Cat, Мария разговаря с репортер на „На кафе“, пред който разказва откровено за емоциите си от хитовото предаване за звездни трансформации, за кариерата и живота си. Певицата споделя, че се чувства много добре в „Като две капки вода“ и успява да намери време за подготовка и почивка. Тя е цели 24 години на сцената и има опит с различни мнения на всякакви хейтъри и почитатели. Една част от аудиторията я харесва, но естествено има и такива, които и пишат, следват, критикуват я и може би тайно я харесват.

„Като две капки вода“ е една невероятна магия. Силно изживяване, което съм убедена, че ще ми остане за цял живот. Не мога да го сравня с друго, защото няма аналог. Всеки път си някой друг и дори самата аз се чудя кой образ ще съм следващия път. Когато получих предложението, не мислих дълго. Много бързо реших и голямо беше „да“ от моя страна“, разказва пред Елизабет Методиева поп-фолк певицата.

Наско от Б.Т.Р.: Страхувах се от първия ми женски образ и от народната песен

Кой е образът, който не иска да й се пада от Бутона на късмета?

„Изпитвам страх всеки път. Предизвикателство е, но едновременно с това ми е добре. Мъжките образи си бяха предизвикателство. Образът е едно, но гласището на Звезди от „Ахат“ е друго. И двете неща са провокация и е супер готино. За мен е чест и удоволствие, че мога да се пробвам и тук. Това е едно магическо шоу, в което имаш възможност да влезеш в различни образи или поне да се пробваш. Понякога е по-добре, друг път не толкова добре, но самото преживяване е уникално“, признава Мария.

Певицата разказва, че е доволна от образите си и доста трудно влиза в хореография. Обикновено когато снима нещо й отнема месеци наред. Но целият труд, които полага е за негово величество зрителя.

Веселин Маринов: Много ми стана приятно, че Наско ме имитира в "Като две капки вода"

Как се справя в трудните моменти?

„Дъщеря ми Марая ми дава сили, работата също, а не съм срещала скоро такава машина като мен. Понякога самата аз се чудя от къде намирам тази енергия. Аз съм доста срамежлива, но дъщеря ми е истинска лъвица. Ще съм напълно откровена. От момента, в който имам Марая, сякаш аз самата се моделирам спрямо нея. Харесвам я в много повече неща в сравнение с мен и съм горда с нея. Първо съм нейн личен пример. Отглеждам я и се грижа за нея. Тя е изключително момиче, което ме научи и продължава да ме учи на много неща. Тя е моето най-голямо вдъхновение и много ме подкрепя. Лятото ще стане на 16 години и съм чувала различни версии, в които иска да се развива, но поне знаем в кой Университет иска да кандидатства“, разказва откъде идва стимула й да се развива.

„Живее ми се много, танцува ми се, пее ми се… искам да пътувам по света“, категорична е Мария, че за момента не желае второ дете.

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.