Изпълнителят споделя емоциите си да е жури в хитовото шоу за звездни имитации и да наблюдава и коментира негова имитация

Любимецът на няколко поколения български музикални фенове, Веселин Маринов е част от журито в „Като две капки вода“. Повече за емоцията, която изпитва на сцената в хитовото предаване, изпълнителят споделя пред репортер на „На кафе“. Любимата му българска дума е „благодаря“, заради силата на смисъла й.

„Вълнувам се и изстрадвам всяка една песен. Моята песен, която изпълниха е много трудна. На пределни тонове, с огромен диапазон, с две модулации. Това е песен, за която е необходимо време да се възстановиш. Освен това аз съм голям почитател на Б.Т.Р. и Наско. Не спирам да ходя на техните концерти и знам всичките им песни. Стана ми много приятно, когато разбрах, че той ще ме имитира“, споделя Веселин Маринов.

Влади Зомбори: Погледнах с чувство за хумор към образа на Мария в "Като две капки вода“

За успеха на песента си „Да се събудиш до мен“

„Песента е много любовна и нямам възприятие за място някъде из света. Радвам се, че песента стана голям шлагер и обичана мелодия. Преди не бях канен на сватби, но сега се поздравяват много с тази песен. С нея пробих на българските сватби и се превърна в сватбен химн.“

„Аз съм много взискателен към това, което правя, но не могат всички да те харесват. Бавно и спокойно подбирам песните си, защото за мен 80% от успеха на една песен е подбора. Има много български изпълнители, които имат безкрайно много песни, но не се запомнят. Но има и такива, които изпълняват малко песни, но всички хора ги знаят. В това се крие разковничето на успеха в популярния жанр. Да можеш да видиш в едно предложение от композитор или автор на текст, онова, което ще ти пасне най-добре. Така ще я изпееш със сърцето си и би предал силата на музиката чрез твоя глас по най-правилния начин“, коментира подбора на песни, които да изпее и да включи в репертоара си певецът.

Мария: За мен победата в „Като две капки вода“ е едно дългоочаквано приключение

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.