Артистът разказва как се подготвя за образите си в хитовото предаване за звездни имитации

След като направи невероятни имитации на Васил Найденов, Адел и Мария в „Като две капки вода“, Владимир Зомбори е гост в студиото на „Здравей, България“, където споделя емоциите си от участието си и разказва как се подготвя за трудните имитации, които му се падат от Бутона на късмета. Според него няма нищо лесно, но до момента най-труден му е образа на голямата българска естрадна звезда Васил Найденов.

„Парчето, което имитирах беше концертен вариант, в който той се справя блестящо. Васил има невероятен глас, суингира и прави каквото си поиска с гласа и парчетата си. Труден бе не само като пеене, но и като поведение. През кариерата си той се променя като присъствие на сцената и прави различни неща. Освен това хората го познават добре. Той е наша звезда която познаваме добре. Всеки си има своя представа за него“, признава актьорът.

Любо Киров: В “Като две капки вода” моята роля е да намирам доброто и да го насърчавам

Мария с първа победа в „Като две капки вода“ (ВИДЕО+СНИМКИ)

Зомбори разказва, че когато снима филми или сериали не обича да се гледа, но тук на тази сцена е малко по-различно. Тъй като е имитация, си позволява да гледа какво се е получило, за да може следващия път да направи образа по-добър.

„Доволен съм, защото се забавлявам искрено. Не знам какво бих могъл да направя, за да имитирам физически и визуално Мария. Абсолютно невъзможно е каквито и да са гримьорите. Погледнах с чувство за хумор към образа, тъй като няма как да се превърна в Мария физически. Гледах да съм точен гласово. Пародията не идва от моето присъствие, а от начина, по който изглеждам“, коментира преобразяването му във фолк дивата Мария.

Зомбори споделя, че още като малък е имитирал песни, които е слушал. Късно решава, че иска да се занимава с актьорската професия и едва 3 месеца преди изпитите в НАТФИЗ, решава да подходи сериозно към занаята на актьора. Артистът разказва, че се е занимавал с рисуване от 4 клас до завършването си на гимназия.

Мария: За мен победата в „Като две капки вода“ е едно дългоочаквано приключение

Следващата седмица му предстои имитация на Дейвид Ковърдейл и за него всеки образ има трудности – някои са свързани с пеенето, други с поведението на човека.

„Сцената е различна от тези, на които съм бил досега и изисква концентрация. Когато те удари адреналина, това пряко влияе на пеенето. Ако си на театралната сцена, при адреналин, няма как да направиш фалшив тон, защото боравиш с речта си. При образа на Адел не беше лесно и трябва да благодаря на Етиен Леви за помощта да успявам да си намирам вярната позиция на гласа. Не съм певец и не знам как да подхождам към такъв тип предизвикателства. Имам някаква природна интуиция как да се случат нещата, но е важно да има и техника“, сравнява усещанията и представянето си на сцената на „Като две капки вода“ Зомбори.

„Весела (съпругата му) ми е страшна подкрепа. Когато е сред публиката, камерите я следят често, защото се вълнува много. Благодаря й много. Благодаря много на зрителите за цялата подкрепа, която не очаквах. Аудиторията на шоуто е огромна и съм щастлив от срещата с тези хора“

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.