Талантливият актьор влезе в образа на AZIS изпълни хитовата песен „По, по, по“ заедно с попфолк дивата Галена

Влади Зомбори, който снощи грабна поредната победа в любимото шоу за имитации в образа на AZIS, сподели какво е да влезеш в обувките на Краля на попфолка и то в компанията на прекрасната Галена.

Безброй звезди заблестяха в Нощта на българските дуети в „Като две капки вода“

„Влади е истински талант. Вкъщи сме негови огромни фенове. Преоткрих го, тук на сцената на „Като две капки вода““, разказва Галена и допълва, че по време на изпълнението от време на време се е обърквала, че до нея наистина пее AZIS. „Минути преди да излезем на сцената се обадихме с видео на AZIS, той много се развълнува и аз знаех, че това ще помогне на Влади за изпълнението му. Всеки от нас, излизайки на сцената и имитирайки толкова популярен изпълнител, носи отговорност. Получвайки неговата подкрепа предварително със сигурност му е подействала успокояващо“, допълва фолк дивата.

Иво Аръков: Не бих искал да ми се падне да имитирам Андреа Бочели

Зомбори признава, че разговорът и подкрепата на AZIS са го развълнували много. Актьорът е категоричен, че вота на публиката е най-голямата победа за него и най-великото нещо.

Следващият понеделник (15 април) в 20:00 ч. по NOVA зрителите ще видят новите превъплъщения на звездните участници. Бутонът на късмета отреди Панайот Панайотов да бъде Горан Брегович, Иво Аръков ще изпълни Верка Сердучка, Джулиана Гани ще трябва да имитира Lady GaGa, Мария ще пее като Рики е Повери, Елена ще влезе в ролята на Силвия Кацарова, Наско от Б.Т.Р. ще бъде Madonna, Християна ще стъпи в света на Софи Маринова, а Владо Зомбори ще се превърне в DARA. Как ще се справят те и кой ще грабне победата? – разберете следващия понеделник от 20:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.