Победата отиде при Владимир Зомбори в образа на AZIS

Тази вечер „Като две капки вода“ събра на една сцена някои от най-обичаните български звезди в любимата Нощ на българските дуети. Зрителите на NOVA станаха свидетели на бляскав  спектакъл, посветен на българската музика, в който участниците излязоха под прожекторите заедно с изпълнителите на едни от най-емблематичните дуети. Голяма част от имитациите успяха да изправят публиката на крака, а Хилда Казасян, Веселин Маринов, Димитър Ковачев – Фънки и Любо Киров не пестиха комплименти.

 

ГАЛЕРИЯ: "Като две капки вода" - сезон 12 на 8 април

 

С пета заслужена победа и този понеделник си тръгна актьорът Владимир Зомбори. Той се превъплъти в краля на попфолка AZIS и изпя песента „По, по, по“, а до него застана друга голяма звезда от жанра – певицата Галена. „Заблуди ме, че съм на сцената с AZIS. Невероятен беше“, призна Галена.

 

Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро първо представиха дуета „Стая с лилави стени“ на Дони и Момчил. В ролята Дони влезе Наско от Б.Т.Р., а заедно с него бяха Момчил, както и звездите от „Каналето“ - Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров. „За първи път нямаше помен от Наско, имаше изцяло всичко от Дони“, каза Хилда Казасян. След него зрителите видяха Християна Лоизу като Мария Илиева, а с нея беше Миро, с когото заедно изпълниха баладата „Ако утре няма днес“. „За първи път се наслаждавам по този начин на песента и това ме докосна много силно“, коментира самата Мария Илиева със сълзи на очи. Естрадният дует „Шик“ също се качи на сцената, като в ролята на Краси Гюлмезов влезе Панайот Панайотов, а редом с него беше Вили Гюлмезова. „Беше ми много драго да видя как изглеждам отстрани и много приятно някой да пее моя песен. Панчо, беше много добър“, каза Краси Гюлмезов.

 

Следващият дует бе „Недей да ме будиш“ в изпълнение на Мария и Тино. „Беше изключително вълнуващо да видя имитация на това парче. Беше страхотно, чувствено и за мен беше удоволствие да те гледам като себе си“, коментира Дара Екимова имитацията на Мария. Шоуто продължи с Иво Аръков, който се справи отлично с образа на Константин в дуета му с Алисия „Не си ти“. „Иво се справи просто брилянтно. Това е емблематична песен и ти я изпя идеално“, възхитена бе Алисия. Джулиана Гани и Валентин Спасов изпяха една от най-обичаните нови фолклорни песни „Сине, сине“. „Чувството е уникално, защото Джулиана ме върна 18 години назад. Поздравления, справи се много добре и ще я поканим на някое наше участие“, не скри емоцията си Севдалина Спасова. Елена влезе в ролята на незабравимата Ваня Костова, а с нея излязоха изпълнителите от формация Тоника СВ и разчувстваха всички с баладата „Обич“. „С Ваня бяхме много добри приятели. С това изпълнение оживяха спомени и мисли“, разчувства се Веселин Маринов.“

 

 

 

Следващият понеделник (15 април) в 20:00 ч. по NOVA зрителите ще видят новите превъплъщения на звездните участници. Бутонът на късмета отреди Панайот Панайотов да бъде Горан Брегович, Иво Аръков ще изпълни Верка Сердучка, Джулиана Гани ще трябва да имитира Lady GaGa, Мария ще пее като Рики е Повери, Елена ще влезе в ролята на Силвия Кацарова, Наско от Б.Т.Р. ще бъде Madonna, Християна ще стъпи в света на Софи Маринова, а Владо Зомбори ще се превърне в DARA. Как ще се справят те и кой ще грабне победата? – разберете следващия понеделник от 20:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.