Болезнени спомени излязоха наяве във Вилата на любовта

Феърплеят и емоционалните моменти бяха в центъра на индивидуално мъжко изпитание в “Един за друг” тази седмица. Играта на котка и мишка между кавалерите извади наяве някои от най-добрите им качества, но също така и болезнени спомени, които досега бяха дълбоко скрити от всички в романтичната надпревара.

Стари рани и забравени болки излизат наяве в “Един за друг” тази вечер

В основата на предизвикателството беше игра на гоненица между мъжете, проведена в ниска клетка. Всеки от участниците имаше по два живота, а след всяка обиколка следваше въпрос, свързан с важните моменти във връзката на една двойка. Най-добре със задачата се справи младият юрист Йордан, който не загуби нито един от своите животи. Останалите трима, които съумяха да спечелят, бяха брокерът Светослав, магазинерът от Трявна Румен и забавният перничанин Венцислав, докато вечно усмихнатият фермер Петър не получи шанс да отговори на нито един въпрос.

Пиперлив език и щури рождени дни разтърсиха Вилата на любовта

Играта между мъжете във Вилата на любовта изведе на показ някои от най-позитивните им качества, като големия хъс за победа, спортсменството и приятелството помежду им. Жестовете от страна на Светослав и Тихомир в хода на играта предизвикаха сълзи и умиление както в половинките им, така и в някои от техните опоненти.

Дарина и Денис: Ще запомним само хубавите моменти в „Един за друг“

На дъното на седмичното класиране се озоваха органите на реда в любовното имение Маргарита и Кристиян, които ще трябва да се борят за задължителна победа в утрешното изпитание за двойки, ако не искат да се изправят пред телевизора за първи път този сезон. В тандемната игра участниците ще влязат в нетипичното за тях амплоа на обирджии и ще преминат през експлозивно изживяване, достойно за най-големите екшън звезди от Холивуд.

Очаквайте новия епизод на “Един за друг” в неделя, 21 април, от 20:00 ч. само по NOVA.

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.  

Гледайте епизодите на подкаста “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.