Нова двойка ще се сбогува с Вилата на любовта

Поредна двойка ще напусне най-романтичното любовно риалити “Един за друг” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Истинско екшън изживяване предстои за участниците, които смело ще влязат в ролята на елитни обирджии. Маските и задкулисните игри бавно ще започнат да излизат наяве и вече нищо няма да бъде същото.

Ванката и Сани: Ние сме „Един за друг“ и година по-късно хората не спират да ни се радват

Отборното предизвикателство ще вкара влюбените участници в спираща дъха ситуация, изпълнена с капани, препятствия и трудни за решаване загадки. Те ще трябва да използват своята точност, логика, сила, издръжливост и смелост, а наградата за най-бързата двойка ще бъдат нови 2000 лева към семейния бюджет. За органите на реда в любовното имение - Маргарита и Кристиян, победата ще бъде задължителна, ако не искат да се озоват на телевизора за първи път този сезон.

Спортсменство и сълзи белязаха мъжката игра в “Един за друг”

Междувременно напрежението между двата лагера във Вилата на любовта ще се повиши, а няколко откровени до болка разговора ще променят посоката на играта за редица от двойките.

Гледайте премиерния епизод на “Един за друг” 5 тази вечер от 20:00 ч., само по NOVA.

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването.  

Гледайте епизодите на подкаста “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.