Гледайте премиерния трети епизод от пети сезон на криминалния сериал тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Месец по-късно Нолан е завършил сертифицирането си за обучаващ офицер, Луси е завършила курса си под прикритие, а Харпър се е върнала на работа след отпуск по майчинство.

На Нолан е назначен първият му новобранец, полицай Селина Хуарес, чийто нетрадиционен подход към полицейската работа представлява уникално предизвикателство за него. Обучението им започва с откриването на окървавен килим в кола, но тъй като доказателствата са получени незаконно, те не могат да издържат в съда. Освен това се разкрива, че килимът е свързан с изчезването на Джил Баскин, чийто случай е поела Харпър. Заедно с Лопес и Харпър, Нолан и Селина работят под прикритие, за да проследят заподозрения похитител на Джил Тайлър Харвин, но той успява да избяга. Ще успеят ли полицаите да открият изчезналата жена и да арестуват похитителя й?

Провален родилен план в „Новобранецът“

Междувременно Луси патрулира сама и се оказва заключена в стар склад, докато извършва проверка. Съмненията на полицая се пораждат след като преглежда документи от онлайн група, в която участва избягалата серийна убийца Розалинд Дайър. Луси намира написано с кръв съобщение от Розалинд на стената на адреса, което гласи „Повече късмет следващия път“.

Не пропускайте развръзката в премиерния трети епизод на пети сезон на криминалния сериал „Новобранецът“ тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.