Гледайте премиерния четвърти епизод от пети сезон на криминалния сериал тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Отговаряйки на сигнал за предполагаема спешна медицинска помощ, Бейли прави проверка в стара постройка и попада в капан през пода. За нейното спасение се организира спасителна мисия от пожарната и полицията, но междувременно Нолан получава обаждане от серийната убийца Розалинд, която избяга от съдебната палата. Нолан е заплашен и принуден да се срещне с нея за пореден път, но ако не успее да дойде навреме или опита да доведе помощ, Бейли ще умре. Розалинд Дайър се завръща в живота на полицая с желание за отмъщение. Часовникът тиктака, а животът на Бейли виси на косъм, докато полицията в Лос Анджелис и ФБР обединяват усилията си, за да я открият и спасят.

Първи случай на Нолан като ментор в „Новобранецът“

Когато спасителният екип стига на мястото, те попадат в спирала от смъртоносни капани, поставени от почитател и приятел на Розалинд. В склада полицаите откриват експлозиви и материали, които се активират последователно от действията на спасителите. Ще успеят ли полицаите да обезвредят дасетките капани и да спасят Бейли? Какъв ще е финала на срещата на Нолан и преследващата го с цел отмъщение серийна убийца?

Не пропускайте развръзката в премиерния четвърти епизод на пети сезон на криминалния сериал „Новобранецът“ тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.