Даниел Петканов

Роден град: София

Образование: Висше

Възраст:  30 години

Зодия:  Дева

Семейно положение: неженен

Професия: Телевизионен репортер, радиоводещ, водещ на Интернет риалити предавания

Вредни навици: нямам 

Хобита и интереси: фитнес, баскетбол, футбол, джаги, билярд, монтиране на видео, хаус музика, здравословно хранене

Опиши себе си с няколко думи: позитивен, с чувство за хумор, с чувство за самоирония, физически активен, добър любовник

Най-добрите думи, които са казвали за теб: "Ти си Бог!" и "Ти си ми идол!" и двете казани от жени след секс

С какво се гордееш: Че съм здраво стъпил на Земята и не се взимам на сериозно.

Трите неща, без които не можеш да живееш в Къщата: вода, храна, Ники Кънчев

Дата на напускане: 08.11.2017

Аз съм си аз, нямам мото.

Здравейте, аз съм Даниел Петканов a.k.a. Лудият репортер. Изключително широкоспектърен съм, работя на три места – телевизия, радио и интернет и съм най-готиното нещо, което можеш да видиш и по трите. Правя репортажи, които смея да кажа, са една идея по-нестандартни.

Много и разнообрази неща са ми се случвали по време на репортаж. Много често са ми посягали жени, удряли са ме с точилка, случвало се е да прекъсвам хора, докато правят секс. Веднъж целунах една много готина мацка на улицата и след това дядо ѝ се обади в редакцията и ми каза "Аз съм бивш военен, ще те намеря и ще те застрелям, репортерче малко."

Ако питате бившата ми приятелка как би ме описала, по-скоро би казала, че съм инфантилен. С нея имахме връзка почти две години и е една от малкото жени, които съм обичал. С нея се чувствах все едно съм намерил своя оазис в пустинята.

Бях най-щастливият, наистина, беше уникално изживяване, но животът предоставя много възможности и въпросът е дали ще се възползваш от тях. Бившата ми приятелка се възползва от тях, докато бяхме заедно и един ден просто погледнах телефона ѝ и видях толкова много неща, които не пожелавам на никого да види в телефона на партньора си.

До последно сме си казвали неща, които си говорят хора, които се обичат. И в един момент да разбереш, че през цялото време на връзката си бил в заблуждение. Аз се чувствах като отровен, все едно отрова течеше по вените ми. 10 дни се чудих как да реагирам. Един човек трябва да е искрен, искал съм да я унижа. Започнах да пускам разни постове, които по някакъв начин да ми помогнат да изкарам тази отрова от себе си. Исках всички да разберат – хора, аз имам огромни рога. На мен са ми изневерявали, изневерявали. Написах го, споделих и в следващите три-четири-пет дни беше лудница, социалната мрежа гръмна. Аз си мисля, че съм го преживял това, обаче усещам и по гласа си, че явно още ми тежи. Съжалявам за всичко и за нищо. Все едно в мен има двама души, които казват "Брато, точно така трябваше да го направиш, перфектно го направи!" И другата част от мен казва "Това е страшна глупост, нямаше никакъв смисъл".

Не искам да мисля върху предизвикателствата, които Big Brother ще ми направи. Той е непредвидим, може да се очаква всичко от него и 200% ще има прецакани.