Миглена Каканашева - Мегз

Роден град:  Раковски

Образование:  Висше

Възраст:  27 години

Зодия:  Рак

Семейно положение: Неомъжена

Професия: Собственик на "Мегз"

Вредни навици: Забравям да ям, разхвърляна съм

Хобита и интереси: Пиша, рисувам, прекарвам часове в Интернет да търся тенденции.

Опиши себе си с няколко думи: Не можеща да си поеме въздух, комбинативна, адаптивна, креативна, смела, ирационална, искрена.

Най-добрите думи, които са казвали за теб: Когато мъже, които в моите очи изглеждат много големи кажат, че приличам на тяхно копие, но в женска опаковка.

С какво се гордееш: С бизнеса си

Трите неща, без които не можеш да живееш в Къщата:  Мога без всичко

Дата на напускане: 10.11.2017

Някак си ще се оправя!

Аз съм Миглена Каканашева – Мегз. Притежавам два от най-успешните модни бранда у нас, носител съм на "Златната игла" – най-престижната награда за мода в България и съм най-младият притежател на тази награда в моята категория.

Със сигурност мога да кажа, че определям начина, по който изглежда цялото днешно поколение. Може да се каже, че съм българската Ким Кардашиян, без съпруг и татко милионер зад гърба си. Никой не ми е дал пари, всичко съм направила сама. Аз държа по пътя, който съм избрала, короната и върхът да са си мои.

Животът ми е на показ 24 часа в денонощието. Постоянно снимам видеа. Всички видеа са с най-малко 100 000 гледания, а това, в което ме блъсна камион, има над 700 000 гледания.

Хората много често подхождат с критика или с насмешка към нещата, които правя, защото не могат да ме вкарат в шаблон. Да съм обикновена, животът ми да мине и да не съм направила нещо велико – не искам такъв живот. Искам живот, който после ще се пише в учебниците, за който хората могат да пишат книги и да правят филми. Страх ме е да съм обикновена.

Дори самата аз не знам каква съм, през 5 минути съм различна, живея изцяло от емоциите. Разбирате ли, че в нито една секунда не обмислям нещо предварително.

Цяла седмица мисля защо влизам в Къщата на VIP Brother. Ако трябва да бръкна най-навътре в мен и да ви кажа – когато животът ми е пред камерите и всички хора го гледат, това е най- хубавата емоция, която моето съзнание разпознава. Не знам дали сте го изпитвали, обаче това е за мен най-голямото чувство.

От мен може да очаквате всичко. Аз самата не знам какво да очаквам – влизам и, както обикновено казвам, скачам, пък дано да изплувам този път.