Светлана Василева

Роден град:  Търговище

Образование:  Средно

Възраст: 29 години

Зодия:  Стрелец

Семейно положение: Неомъжена

Професия: Модел

Вредни навици: Нямам

Хобита и интереси: Поход, гледане на ужаси и мистерии

Опиши себе си с няколко думи: Усмихната, сладка, добра, комуникативна

Най-добрите думи, които са казвали за теб: Че съм с голямо сърце

С какво се гордееш: С приятелите си и семейството ми. Зад всички мои успехи седят те за това те са първи. 

Трите неща, без които не можеш да живееш в Къщата: Снимки на близките ми, четка за зъби, телефон

Дата на напускане: 11.12.2017

Винаги напред, никога назад!

Аз съм Светлана Василева. Участвах във VIP Brother 2015 година и най-хубавият момент за мен беше влизането ми в Къщата. Това беше най-емоционалният и най-хубав момент. Всички ме приеха като едно малко, добро детенце. И те затова ме обикнаха. Не бих казала, че с нещо съм се изложила. "Кренвриш" – това ми е диалект от Търговище и не го смятам за някаква смешка, дори в момента има такава реклама. Извинявайте, но аз грешка нямам.

Определено Светлана Василева много се е променила след 2015 година VIP Brother. За мен VIP Brother беше едно голямо училище и станах много по-зрял и по-различен човек. Аз съм си винаги много красива, много секси. На една жена какво й трябва – да изглежда красива, да има красива коса, да има красив грим, да изглежда добре в тяло и да е облечена добре. Какво друго суеверие й трябва на една жена?

Мъже... аз имам един мъж. Как се казва – Х. Мисля, че всички знаят кой е човекът до мен. Да, ако това искате да чуете, аз съм с Християн (Гущеров). Имам абсолютно всичко, което съм искала да постигна и съм страшно щастлива в момента. Бих казала много щастлива.

Да, не ми пука за нищо! Наистина във VIP Brother бях едно дете – без грим, без коса, без ток. Този път ще покажа в Къщата една секси Светлана Василева. Жена, която държи на своето си, жена, която не позволява някой да я контролира, жена, която не позволява някой да я мачка. Въобще ще покажа жената-мечта в Къщата.