Гледайте новия епизод на "Черешката на тортата" от 20.00 ч. по NOVA.

В четвъртък домакин в „Черешката на тортата“ е Виктория Григорова от племето на Супергероите, която ще се раздаде в кухнята. Волейболистката достигна до финала на четвърти сезон в екстремното риалити в „Игри на волята: България“ и заслужено бе обявена за една от най-силните жени на Арената. Освен физическа сила, тя демонстрира и много добра социална  игра. Виктория, която е професионален волейболист, е прекарала голяма част от живота си в спортните зали и е носителка на множество медали и отличия. В желанието си да се представи добре и да впечатли всички и в кулинарното риалити, волейболистката за първи път ще използва и ще пазарува по списък.

Лефтеров от „Игри на волята“ предизвиква гостите с бабина рецепта в „Черешката на тортата“

Вечерята й ще стартира с микс от салати, а за разядки ще приготви хумус и гуакамоле, но ще ги поднесе с домашни крекери. Предястието ще е руло от спанак с песто, а за основно ястие Виктория ще се спре на лаврак, гарниран върху кореноплодни зеленчуци. Черешката на тортата на вечерта ще е нейният прочит на Коледен постен ябълков сладкиш.

Мирослава Профирова с вкусно родопско меню в „Черешката на тортата“

Ще прехвърли ли страстта си от Арената и в кухнята, и ще има ли напрежение при приготвянето на менюто? Ще експериментира ли или ще заложи на вече изпитани от нея ястия? Кой ще е изненадващият й помощник в кухнята и с какво ще изненада гостите си, гледайте този четвъртък от 20.00 ч. по NOVA.

Още интересна информация за „Черешката на тортата“ може да откриете във Facebook страницата на предаването.

Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.