За трите години от започването на \"Сделка или не\" в предаването са били раздадени над 5 700 000 лева...

\"За да спечелиш и да успееш да вземеш голяма сума в \"Сделка или не\", трябва да отвориш всичките си сетива\".

 

Това заяви в \"Шоуто на Иван и Андрей\" водещият на най-успешното предаване в телевизионния ефир \"Сделка или не\" Румен Луканов.

 

Филип, който успя да спечели от играта 50 000 лева, разказа, че не е очаквал, че именно той ще бъде играчът тогава. Той призна, че е искал да спечели само около 5 или 6 хиляди лева, за да може да си плати обучението през следващата година в медицинския колеж, където учи.

 

Още тогава преди да започне играта си, когато Румен го попитал какво ще прави с печалбата си, Филип отговорил, че ако спечели към 15-16 хиляди, би записал докторат, тъй като мечтата му е да стане лекар. Ако пък печалбата му е към 25 хиляди, би си отворил малка частна поликлиника, в която да може да работи.

 

\"Накрая излезе, че спечелих всички тези три суми\", заключи с усмивка на лице Филип. Спечелилият сподели, че иска да стане кинезитерапевт.

Румен Луканов допълни, че за трите години от започването на \"Сделка или не\", до декември месец 2010 година раздадените суми възлизат над 5 милиона и 700 хиляди.

Предаването \"Сделка или не\" е алтернативата на всички сериали, която предлага възможности за печалби като тази на Филип. Именно заради това хората трябва да гледат и да участват в предаването, заключиха Румен Луканов и победителят.

 

Вижте още за това как се печелят 50 000 лева в  NovaPlay!