Гости на Цветанка Ризова ще бъдат и Николай Кокинов и Тома Томов...

 

Лекува ли гладът? Колко видове гладуване има и как да ги прилагаме? Кои болести лекуват, в кои случаи помагат и кога са неприложими? Кои са опасните диети и какви поражения могат да нанесат? Как да живеем качествено, как да боледуваме по-малко, как да се изолираме от вредите на средата около нас? Имат ли собствените ни мисли ни отношение към здравето ни, как начина, по който другите мислят за нас, се отразява на тонуса ни? Д-р Людмила Емилова – разговор за силата на човешката природа...

 

Как правораздава българската съдебна система? Какво следва от върнатите от президента промени в закона за съдебната власт? Колко независима е тя? Какъв доклад да очакваме от Европейската комисия? Как и защо знакови обвиняеми като Валентин Димитров и Мария Мургина бяха оправдани? Как работи системата, след като само в един ден бяха отложени три от делата с висок обществен интерес? Какво ще е развитието на случаите „Таки" и „Брендо"? Какво свърши спецпрокуратурата? Очаквайте разговор с градския прокурор на София Николай Кокинов.

 

Как се променя светът около нас? Идва ли нов световен ред? С какво воюва съвременният човек? Накъде ще тръгнем след революциите в Близкия Изток, след кризата в Европа, след гръцката истерия? Идва ли лява вълна на стария континент? Колко велики са великите сили днес? Накъде вървят Америка на Обама и Русия на Путин и Медведев? Ще има ли нови конфликти, разрешавани с оръжие и сила? Кои са големите умове на 21-ви век и как те променят света? Къде е България днес?

 

Журналистът Тома Томов – в едно интервю за състоянието на света...

 

„На четири очи" – неделя,  17.30