Развитието и краят на спектакъла определя публиката

Много смях и активно участие на публиката предлага новата постановка „Симулатор за чифтосване”, която привлича вниманието с впечатляващото актьорско присъствие на Сашо Дойнов, Славяна Любомирова и Атанас Чопов.

 
„Героинята ми си организира среща с непознат, защото се притеснява, че не може да си намери съпруг. Тя обаче има стриктни критерии, на които трябва да отговаря идеалният кандидат”, разказа в ефира на „Здравей, България” чаровната Славяна.
 
В процеса на търсене на перфектната половинка героинята й се среща с героя на Атанас Чопов. Той обаче търси партньор не за цял живот, а за една нощ. Как ще се развият отношенията между двамата, решава публиката в залата.
 
Софийската премиера на спектакъла ще се състои във вторник вечер в Студио 5 на НДК.
 
Извън темата за „Симулатор за чифтосване”, в студиото на сутрешния блок на Нова Сашо Дойнов коментира и някои други актуални събития от политическия и обществен живот у нас.
 
От 20 години насам, в събота Доган за първи път отиде на работа и щяха да го убият. Изводът е: не ходете на работа”, пошегува се актьорът.
 
Той бе категоричен, че екшънът, разиграл се на конференцията на ДПС, може да се превърне в грандиозен спектакъл, стига да се намери кой да напише хубав сценарий.
 
Трябва да има референдум за пушенето на закрито, не за ядрената енергетика”, каза още Дойнов.
 
Целия разговор с тримата актьори гледайте във видеото.