Ако нещата потръгнат, след година може да се появи и бебе

В месеца на влюбените във варненския делфинариум разпределиха делфините по двойки. Атрактивните бозайници занапред ще живеят и тренират така, а от ръководството се надяват съжителството да доведе до увеличаване на единственото на Балканите питомно делфинско семейство.

Кимбо и Доли вече имат опит в семейния живот и не крият радостта си, че са заедно. Децата им Йоана и Бимбо са отделени и тепърва ще откриват тайните на любовта. Оказва се, че влюбените хора и делфини много си приличат.
 
Ако в месеца на влюбените нещата потръгнат добре, след година делфините може да си имат бебе. За отглеждането ще помага възрастната Попи, призната за баба на семейството. Иначе в него цари патриархат, но грижата за децата е работа на майките, особено що се отнася до момчетата.

Треньорите смятат, че водеща в новата любовна връзка ще е Йоана, която според всички била огън-момиче. И още една прилика с хората – делфините били най-влюбчиви през лятото. Тогава били малко разсеяни в работата, но като истински професионалисти се справяли добре.

Репортер: Искра Урумова