Това заяви бившият министър на отбраната на Канада - Пол Хелиър

Извънземните съществуват и не само това - правителството на Съединените щати активно работи с тях. 


Думите са на бивш министър на отбраната на Канада, който разкри шокиращи детайли за чуждоземното присъствие на земята. 


Доколко можем да вярваме на думите на Пол Хелиър?


През 1960 г. извънземна флотилия прелетяла в небето над Западна Европа. Появата им дала начало на мащабно разследване, което установило, че извънземни са посещавали Земята още от древността, разкрива Пол Хелиър.


Извънземните са толкова истински, колкото самолетите, които всеки ден летят в небето над нас. Аз съм първият човек с такъв ранг, който си позволява да говори за тези неща открито”, обясни бившият министър.


Хелиър не е случаен човек. Между 1963 и 1968 година той е министър на отбраната на Канада. Разкритията му тези дни буквално запалиха интернет и всички привърженици на идеята, че не сме сами във Вселената.


„Има живи извънземни тук, на Земята. Точно сега, в този момент. И поне два вида от тях работят с правителството на Съединените щати, обяви още Хелиър.

 

Едни от тях - наречени "Високите Бели" живеели в пустинята Невада и работели в сътрудничество с американските ВВС, твърди 89-годишният бивш държавник. 

 

Според неговата теория тайно междуправителствено съглашение пази разкритията в дълбока тайна, за да има контрол върху чуждите технологии.


„Това са приказки на хора, които просто артикулират от позицията на високия държавен пост, който заемат. И може би заради някаква суета, на мнение е уфологът проф. Иван Лазаров.


Според професор Лазаров, ако все пак човечеството се докосне до извънземен разум някой ден, ще трябва да заличи разбирането, че е невъзможно да се пътува между галактиките.


„Ние не знаем дали въобще ще има контакт. Ако има комуникация на какво ниво ще е тя - на ментално, на инструментално?”, запита проф. Лазаров.


Все още никой не е доказал еднозначно дали във Вселената има и други цивилизации освен нашата. Никой обаче не е доказал и обратното.