„Отборът на надеждата” с амбиции за челно класиране в Полша

Броени дни остават до началото на Световното първенство по футбол за бездомни. Миналата година, в Мексико, нашите момчета станаха 14-ти в света. Сега турнирът ще се проведе в Полша.


Погледите на всички са вперени най-вече в женския "Отбор на надеждата". Тези момичета са израснали в институции у нас. Те вече спечелиха европейския турнир, а сега се готвят да покажат и на целия свят, че са истински майсторки на топката.


Момичетата покориха Европа, оставяйки след себе си футболни нации като Германия и Холандия


Според дамите, те превъзхождат момчетата на футболното игрище с това, че са взаимни и че се обичат, държат се като отбор и искат силно победата.


С този хъс, те успяват да извоюват победата на финала на Европейското по футбол за бездомни срещу значително по-едричките холандки. 


Шампионките спечелиха сърцето и на още един запалянко – столичния кмет Йорданка Фандъкова. Тя помогна на отбора с ремонтирано игрище, те пък ще й се отблагодарят с няколко безплатни урока.


Световното в Полша започва след броени дни и макар треньорът да казва, че се надява на третото място, момичетата са готови на подвиг. 


„Полша, идваме и ще ви размажем!”, радостно възкликнаха родните състезателки.