Тери Нътъл разглеждал обстойно голото тяло на певицата

Американски сержант е обвинен в недостойно поведение в хотелската стая, в която е открито тялото на покойната певица Уитни Хюстън, съобщи ''Скай Нюз''. Бивш полицейски началник е подал иск срещу сержанта от полицията в Бевърли Хилз Тери Нътъл. Според показанията Тери е разглеждал голото тяло на Уитни, фокусирайки се върху анатомията на мъртвата звезда.

 

Тялото на мъртвата Уитни е било покрито със завивка, която специалните части не пипали, за да не унищожат уликите. Но когато в хотелската стая влязъл сержантът Тери Нътъл, нещата се променили. Той проявил жив интерес към мъртвото тялото.

 

Той падна на колене, махна завивката, приближи се към нея и започна да разглежда срамните й части. Почти докосвайки тялото на Хюстън, той каза, че звездата изглежда доста добре за възрастта си и състоянието си", каза Брайън Уиър, полицейски началник по това време. Но Нътъл дори стигнал по далеч: „По дяволите, тя все още изглежда добре, нали?".

 

Когато Брайън Уиър подал иска, реакцията на ръководството на неговото изявление била доста неочаквана: Уиър веднага е отстранен от заеманата му длъжност. Освен това, той бил лишен от всичките привилегии.

 

Ръководството на SWAТ обаче няма никакво намерение да предприема каквото и да е срещу обвинения Тери Нътъл.

 

Уитни Хюстън почина на 11 февруари 2012 година на 48-годишна възраст.