Не пропускайте старта тази вечер

Нови Съквартиранти ще сложат началото на Big Brother All Stars 2013 тази вечер. Стартът е в 20.00 ч. в ефира на Нова ТВ, когато прага на Къщата ще преминат 10  участници. Съквартирантите ще бъдат посрещнати от двете плеймейтки Златка Димитрова и Златка Райкова.

Концепцията на новия сезон на Big Brother All Stars е да изправи рамо до рамо най-големите звезди от популярни риалити формати. „Сезонът ще бъде изключително интересен, защото този път няма да има “просто стари Брадъри”, а любимите персонажи от най-успешните сезони, както и емблематични представители на X Factor, Survivor и „Черешката на тортата“, подсказа продуцентът на предаването Нико Тупарев. 

В продължение на един месец всеки от Съквартирантите ще се опита да утвърди спечелената слава и да стигне до заветното първо място в Big Brother All Stars 2013. Наградата за новия сезон ще бъде материална и внушителна.   

След успешния сезон на VIP Brother 2013 предстои не по-малко интригуващ сезон на  Big Brother All Stars. Гледайте старта тази вечер в 20.00 ч. в ефира на Нова ТВ.