Старта на Big Brother All Stars по Нова ТВ

Къщата на Big Brother All Stars 2013 ще отвори врати за своите десет нови Съквартиранти. Началото на втория сезон е в 20.00 ч. тази вечер по Нова ТВ. 

Интересни, провокативни и доказали силата на характерите си в най-популярните ТВ риалити формати, те ще бъдат посрещнати на живо от водещия Ники Кънчев и феновете на предаването. Двете плеймейтки Златка Райкова и Златка Димитрова този път ще влязат в ролята на домакини и ще въведат в шоуто новите Съквартиранти. След участието си във VIP Brother 2013 те останаха в Къщата, за да прекарат още един месец под покрива на Големия Брат.   

По време на старта на  Big Brother All Stars 2013 новите участници ще имат възможността веднага да изпитат и първото си предизвикателство. Част от тях ще влязат в ролята на Агенти на Big Brother и ще трябва да се съобразят покорно с всички негови инструкции в реално време на живо в ефир. Зрителите на Нова ТВ ще разбират първи за тайните инструкции, които избраните Съквартиранти получават, докато останалите участници няма да имат представа за случващото се. По този начин само минути след влизането си в Къщата всички Съквартиранти ще попаднат в една доста комична ситуация на неразбиране и пълно объркване, дирижирана изцяло от BIG Brother.  

Кои ще бъдат новите Съквартиранти и как ще се справят с първото си предизвикателство - зрителите на Нова ТВ ще разберат тази вечер от 20:00 ч. със старта на Big Brother All Stars 2013.