На 29 март ще видите още Сашо Диков като гост – въпросът е кой ще е водещ

Телевизионните дневници на Стажанта ще бъдат попълнени с още един епизод. Как се развиха нещата, след като миналата седмица скромната особа на Сашо Диков попадна в полезрението на парламентарната комисия за борба с корупцията, оглавявана от Волен Сидеров? Продължението – тази събота по Нова.
 
Миролюба Бенатова представя: Сесилия Атиас и нейните спомени за Либия и Кадафи. Седем години по-късно бившата първа дама на Франция отново се среща с българските медицински сестри. В студиото на ДИКOFF със специален коментар ще бъдат Кристияна Вълчева и Валя Червеняшка. 
 
Неуморната Нана между борбата за справедливост в „Съдебен спор” и огнените танци в Dancing Stars. Как се жонглира с ежедневните задължения, когато носиш толкова дини под една мишница и кога разбираш, че животът е по-хубав, отколкото си мислиш?
 
Иво Прокопиев гостува на Сашо Диков, малко след като успя да осъди издателя на вестниците „Уикенд” и „Всеки ден”. Как се печели такава битка и какви други му предстоят? Разговор за живота и контраживота.
 
Списание Forbes я нареди сред 50-те най-влиятелни българи за 2013-а и я посочи като най-влиятелната от всички дами. Кметът на София Йорданка Фандъкова вече е и заместник-председател на ГЕРБ. Тежат ли новите отговорности на крехките й плещи? Градоначалникът отговаря.
 
Телевизионна шизофрения. В ДИКOFF предстои смяна на местата: водещият става гост. Кой ще го интервюира? Отговорът – в събота от 16:00 часа.
 
Ексклузивно. При краткия си престой в България Христо Стоичков избра да даде единственото си телевизионно интервю за Сашо Диков. Тази събота зрителите на Нова ще имат възможността да видят Камата в целия му блясък. Разговор, който не бива да се пропуска.
 
Три часа за безкомпромисни разговори на живо и човешки истории на запис.
 
ДИКOFF от 16:00 до 19:00 в ефира на Нова телевизия.