Не пропускайте и Холивудската седмица в Dancing Stars - във вторник и четвъртък от 20.00 ч. по Нова

Седмицата на смеха се превърна в драма за Мика и Тодор. След ожесточени елиминации на сцената за финален сблъсък останаха Мика и Нели. Дъщерята на най-обичаната 8-ица в България и партньорът й Тодор представиха изключително нежен валс. Но нито подкрепата на Стойко Сакалиев и Любо Ганев, нито увереното изказване на младата Мика, че има страхотна градация, не успяха да я спасят.

Нели и Наско остават в шоуто, за да радват публиката и през идната Седмица на киното. Освен ча-ча-ча хореографията си от вторник Нели и Наско представиха и нов танц. Журито не остана безразлично към амбициозната бивша гимнастичка и похвалите не закъсняха. 

Сани и Симеон бяха сред първите застрашени двойки, но подкрепата от Рут Колева и Сашо Диков дадоха резултат - Сани и Симеон се спасиха.

Маги Халваджиян, който беше в публиката, за да защитава Албена, разкри, че Зуека е станал татко. „Да, днес Зуека стана баща за втори път. Синът му се казва Стефан и посвещавам танца си на тях”, каза Албена, секунди преди да се впусне на дансинга. И зрителският вот осигури експресна виза за Седмицата на киното на Албена и Петьо.

Феновете видяха отново и гангстерския хип-хоп на Михаела и Светльо, който стана Танц на седмицата в предното издание на шоуто. Двамата разкриха, че новият им танц ще е „Боливуд” стил.

На сцената на Dancing Stars имаше и много весели изненади. Rockabilly звездата на Акага предизвика фурор сред публиката, а танцувалната част бе поверена на суинг танцьорите от Линдихоп. Носителите на титли от европейски и световни шампионати по танци Василена Шопова и Виктор Алексов смаяха всички с индийското си изпълнение. Зрителите се насладиха и на феноменалните танци на Ендрия Бър, а Калин Сърменов правилно отбеляза, че хип-хопът на световната звезда може да се мери само с този на Михаела и Светльо. Овации събра и представянето на групата, която разби всички класации - ТЕАБО.

В началото на предаването дойде и едно неочаквано признание. Във вторник ощетихме „Антон и Дорина с оценките си”, призна Галена Великова от името на всички членове на журито. Какви ще са оценките в следващия епизод на предаването? Как ще се справят звездите през Холивудската седмица? Не пропускайте Dancing Stars следващата седмица във вторник и четвъртък от 20.00 ч. по Нова.