Ще има два уникални старта – на 15 и 16 септември, които ще бъдат в стилистиката на образцовия дом

Новият сезон на VIP Brother започва на 15 септември – първия учебен ден, от 20 часа.
В този сезон шоу формата ще има четирима коментатори, чиито имена все още се пазят в тайна. Участниците ще бъдат между 12 и 16, като ще има и резерви.


Ще има два уникални старта – на 15 и 16 септември, които ще бъдат решени в стилистиката на образцовия дом. Със сигурност ще има препратки вътре в къщата на елементи на соца, както сме живели по онова време, но и наличието на лукс”, обясни Кънчев.


Запитан кой е бил най-емоционалният му момент от VIP Brother, Ники Кънчев отвърна, че това е бил благотворителният сезон, излъчен през 2009 година, в който участваха Ицо Хазарта, Део, Мария Гроздева и други родни звезди, които успяха да съберат 2 600 000 лв. от SMS-и, които по-късно бяха дарени на различни институции.


По думите на Ники Кънчев в къщата на Големия брат ще има много неща от времето на соца, „за да има сравнение кое е било по-добре и защо”.


„На мен от онова време ми липсват редът и организацията. Ще ми е интересно да проследя в къщата хора от рода на Росица Кирилова, Кичка Бодурова, Васил Найденов, Панайот Панайотов, дует „Ритон”, които тогава изгряваха или бяха звезди. Те знаят какво е да си звезда по време на соца. Така че със сигурност ще имаме два лагера – по-възрастни и по-млади”, добави Кънчев.


Целия разговор гледайте във видеото.