Албена не може да прости на свой колега, накърнил моминската ѝ чест

Пореден епизод от един съдебен сблъсък, превърнал се в истински сапунен сериал. Отново съдебната зала се превърна в арена за битката между 40-годишната поетеса,  доказваща своята девственост и колегата ѝ по перо, усъмнил се в моминската ѝ чест. Той произнесъл публично думите “Кажи бе, моме, макар че ти не си мома“. Именно това изречение става причина за лютия спор, който според обидената поетеса, може да бъде решен само и единствено от върховенството на закона.  

Още по темата

 

За пети пореден път в съда един срещу друг застанаха 40-годишната Албена Хинкова и 57-годишният Николай Славов. И двамата твърдо решени да преборят другия в съда. И за двамата битката е въпрос на чест:

 

"Два пъти съм се извинил в съдебната зала и е записано по протокол. Не виждам защо сега и трети път да го направя", заяви Славов. 

 

"Току-що човекът ви каза, че не желае да се извинява. Защо му досаждате? Нека не се извинява. Нека не се извинява. Това е негова работа. Негово право", отговори Хинкова. 

 

Поетесата все още не може да преглътне обидата. Чувства се унизена от думите на колегата си, който по време на литературно четене накърнил моминската ѝ чест:

 

"Обидното за мен е това на първо място, че някой си позволява да коментира личния ми живот на публично място. Нещо, което аз не съм си позволила да правя с никогa", заяви поетесата.  

 

Репортер: Благой Бекриев