Според публикации дъщерята на Уитни Хюстън може да е изпаднала в кома в резултат на мозъчен оток

На медиците ще са им необходими няколко седмици, за да установят причината за смъртта на Боби Кристина Браун - единствената дъщеря на певицата Уитни Хюстън. Предварителната съдебномедицинска експертиза не е открила на какво точно се дължи кончината на 22-годишното момиче, съобщиха световните информационни агенции, цитирани от БТА. 

Още по темата

 

Изминалият период от януари до смъртта на Боби Кристина Браун в неделя, 26 юли, ще затрудни усилията да бъдат реконструирани събитията. Патолозите не определиха точна дата, на която ще съобщят резултатите от аутопсията. Според тях допълнителните лабораторни изследвания могат да отнемат няколко седмици. 

 

Според предварителните данни от аутопсията не е получена нова информация за състоянието, в което се е намирала Боби Кристина Браун непосредствено преди смъртта си. По тялото на момичето не са намерени съществени травми. Медиците отбелязват също, че Браун не е страдала от заболявания, които биха могли да доведат до нейната смърт. 

 

Според публикация в "Интърнешънъл бизнес таймс" обаче Боби Кристина може да е изпаднала в кома в резултат на мозъчен оток, който впоследствие да е довел и до смъртта ѝ. 

 

Въпреки подозренията за предозиране на наркотични средства, на местопроизшествието, където е открита изпадналата в безсъзнание дъщеря на Уитни Хюстън, не са били намерени забранени препарати.