За пореден път е победен българският народ, смята той

 

"И този път парите решиха изборите. Купуването на гласове отврати голяма част от нормалните хора и те решиха да не гласуват. Ниската избирателна активност показва едно – така повече не може да продължава. България не може да бъде държава на абсурдите, в която купеният вот определя бъдещето на страната”, заяви на пресконференция лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

 

"На тези избори ВМРО като политическа формация издигна свои кандидатури в основните големи общински центрове на страната и постигнахме добри резултати. Няма победители и няма победени. За пореден път е победен българският народ, който ще търпи хегемонията на едни хора, които спечелиха изборите с пари”, каза още Каракачанов.

 

Той заяви, че не е видял реална предизборна кампания, в която кандидатите да излизат на дебати. 

 

"Ако в българските институции не влязат почтени хора, нещата в България няма да се променят. Поради тази причина много хора не излязоха да гласуват”, на мнение е Красимир Каракачанов.

 

"Хората, които избраха ВМРО го направиха съзнателно, въпреки яснотата, че този глас може би няма да доведе до това да изберат своя кмет. Така или иначе резултатите показват увеличаване групата на общинските ни съветници. Ние имаме своите политическите идеи, които ще преследваме и занапред. В София остават да съществуват ромските гета, нелегалните имигранти и проблемите с монополите", заяви от своя страна Ангел Джамбазки.