Дръзките обирджии задигнали повече от 1500 лева

 

Нагла кражба в центъра на Пловдив. Маскирани мъже ограбиха за по-малко от минута офис за бързи кредити. Крадците взели шкафа с парите. За престъплението сигнализира зрител на Нова в рубриката ни „Дръжте крадеца”. 

Още по темата

 

В ефира на „Здравей, България” собственичката на офиса Мария Джуркова каза, че открадната сума е повече от 1500 лева оборотни пари.

 

Действието се развива около 3.00 часа сутринта в центъра на града. Включената аларма не смущава крадците и точно за 30 секунди те взимат каквото им трябва. Не съобразили обаче, че камерите в обекта разполагат с микрофони.

 

Въпреки горещите следи, обирджиите все още са на свобода. Открадната сума е 1900 лева, а нанесените щети са за още толкова пари. 

 

Оказва се, че в района на дръзкия обир кражбите са ежедневие. Жена, която е собственик на книжарница в съседство, разказва за поредния удар на местните бандити.

 

Крадците не подминават и апартаментите. От дома на д-р Слава Стоицова е откраднато голямо количество злато и пари. Хората се надяват властите да вземат спешни мерки срещу кражбите в района. 

 

 

Репортер: Илиян Велков

 

Очакваме и вашите сигнали за кражби ТУК.