Те са забелязани да вечерят заедно и да се държат близко един към друг

След като холивудският актьор и носител на "Оскар" Леонардо ди Каприо беше засечен в компанията на манекенката Рокси Хорнър, слуховете, че тя е най-новото му завоевание се засилиха.

 

41-годишният Ди Каприо и 24-годишната Хорнър са били забелязани през уикенда да вечерят в нюйоркски ресторант в компанията на близкия приятел на актьора, Лукас Хаас, и друга блондинка. Всички са носили бейзболни шапки в опит да прикрият самоличността си.

 

"Рокси Хорнър демонстрираше близост с Лео. Държеше го за ръката и определено изглеждаше, че помежду им има привързаност", казва неназован източник, цитиран от сп. "Пийпъл" и БТА.

 

Друг източник казва, че съвместната поява на Леонардо ди Каприо и Рокси Хорнър не означава, че те имат връзка. "Те просто се хранеха заедно с други хора", обяснява очевидецът.

 

Това не е първият случай, в който Ди Каприо и Хорнър пораждат съмнения за романтични отношения помежду им.  През февруари тази година двойката беше засечена и в лондонски ресторант. Тогава в поредица от съобщения в Twitter, които впоследствие бяха изтрити, Рокси Хорнър се опита да изясни публикациите за приписваните ѝ взаимоотношения с Леонардо ди Каприо.

 

"Човек не може да има приятел в развлекателната индустрия, без хората веднага да заподозрат нещо повече", написа манекенката. След това тя заяви, че с актьора се прибират по домовете си поотделно като добри приятели.