Звездата иска да внесе яснота относно обвиненията срещу него за грубо отношение към сина му

Американският актьор Брад Пит доброволно се е подложил на тестове за алкохол и наркотици, за да внесе яснота относно отправените обвиненията срещу него за грубо отношение към сина му Мадокс, съобщава сайтът TMZ, цитиран от БТА. 

По темата

Инцидентът, станал повод за подаване на документи за развод от страна на Анджелина Джоли, се състоял по време на полет в частния самолет на двойката. За него се узна, благодарение на член от екипажа, който тайно уведомил за случилото се полицията в Лос Анджелис.

ГАЛЕРИЯ ОТ СНИМКИ НА БРАНДЖЕЛИНА - НАЙ-ОБИЧАНАТА ЗВЕЗДНА ДВОЙКА

По данни на сайта 15-годишният Мадокс казал нещо, което вбесило Брад Пит. Актьорът се нахвърлил върху него, докато Анджелина Джоли се опитала да ги раздели.

Сътрудници на окръжния отдел за защита на децата и семейството прегледали юношата и по неговото тяло не били открити следи от насилие. Както стана известно, Анджелина Джоли подаде документи за развод, опасявайки се за безопасността на своите 6 деца. Формално актрисата се позова на непреодолими противоречия със съпруга си Брад Пит.

Той от своя страна счита, че Анджелина се опитва да го оклевети, разпространявайки слухове за неговата склонност към агресия под въздействието на алкохол и наркотици. Пит решил да докаже на полицията, че няма какво да крие. 

Коментари за това защо се развеждат Джоли и Пит си припомнете във видеото:

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си