Вижте коя е тя

Певицата Адел е начело в годишната класация на сп. "Хийт" за най-богати британски знаменитости под 30-годишна възраст, съобщиха БТА и Контактмюзик. 

По темата

Със състояние, оценено на 114 милиона долара, Адел изпреварва момчетата от "Уан дайрекшън", които заемаха първото място през последните три години. 

Според редакторите на сп. "Хийт" богатството на 28-годишната певица се е увеличило над два пъти в сравнение с миналата година. Тогава Адел заемаше четвъртото място в класацията със състояние, оценено на 47 милиона долара. 

Втори в списъка е актьорът Даниъл Радклиф, който се прочу с ролята на Хари Потър във филмовата поредица по романите на Дж. К. Роулинг. Състоянието на 27-годишния Радклиф се оценява на 92 милиона долара. 

За първи път в класацията, която се изготвя от шест години, намира място певецът и автор на песни Ед Шийран. Шийран заема третата позиция с богатство, възлизащо на 55 милиона долара. 

Момчетата от "Уан дайрекшън" отново попадат в Топ 10, но този път поотделно. 
Най-високо класиран е напусналият групата Зейн Малик. Малик заема четвъртото място със състояние, оценено на 47 милиона долара. Пети е Хари Стайлс с 46 милиона долара. С по 42 милиона долара седмата позиция си поделят Лиъм Пейн и Найл Хоран. Луис Томлинсън е на девето място с 41 милиона долара. 

Бившите звезди на филмовата поредица за Хари Потър - Ема Уотсън и Рупърт Гринт, също намират място в Топ 10. Уотсън е класирана на седма позиция със състояние, оценено на 44 милиона долара. Гринт е десети с 36 милиона долара. 

Състоянието на знаменитостите се изчислява на базата на приходите, които получават от музика, филми, рекламни договори.