Америка посрещна новото президентско семейство и е време да каже "довиждане" на старото

Америка вече има нов президент. За един ден Белият дом трябва да изпрати старите и да посрещне новите си стопани. Само 6 часа - с толкова разполагат главният домакин и стоте му служители, за да преобразят Белия дом от дома на семейство Обама, в дома на семейство Тръмп. 

По темата

Работата никак не е лека - промяна ще претърпят цели 132 стаи. Както личните покои на президентското семейство, така и тези, в които ще се разполага новата администрация, а също и Овалният кабинет.

Нова подредба, но и нови порядки очакват Белия дом - появи се информация, че офисът на първата дама ще бъде преименуван в офис на първото семейство. Мелания Тръмп ще поделя официалните функции с дъщерята на новия президент - Иванка.

Америка посрещна новото президентско семейство и е време да каже "довиждане" на старото. И ако за успеха на Барак Обама като президент мненията са много разнопосочни, то едно е сигурно - двамата със съпругата му Мишел се опитаха да впечатлят с разнородни таланти.

Барак Обама пее, танцува и спортува из коридорите на Белия дом. Шегува се и има подход към бъдещите избиратели. Съпругата му Мишел не отстъпваше по нищо.

Те са семейство Обама. Лицата им са навсякъде - от тениски и шапки, през значки и дамски чанти, до джапанки. Дори има ресторант „Обама” в далечен Киргизстан.

Появиха се дори и клонинги - от картон. Тъй като нямала шанса да го срещне лично, Химена Ларкин поръчала президента онлайн и от няколко месеца го носи навсякъде със себе си. И то само за 50 долара.

И така 44-тият президент на Съединените щати и първата му дама остават в историята.

„Да бъда първа дама беше най-голямата чест в живота ми. И се надявам, че съм ви накарала да се гордеете”, заяви Мишел Обама.

„Ще кажа още само две думи – Obama out!”, завърши Барак Обама.