Не пропускайте шоуто за преобразявания в понеделник от 20.00 ч. по NOVA

Интересни музикални и сценични предизвикателства очакват осемте звезди в “Като две капки вода” следващия понеделник от 20.00 ч. по NOVA.

Снимки от седмия лайв на "Като две капки вода" може да разгледате ТУК

По темата

Бутонът на късмета определи Миро да се преобрази в Милко Калайджиев с една от най-колоритните му песни. Башар Рахал ще оглави Depeche Mode, а ДесиСлава ще се превърне в тандема Дженифър Лопес и Марк Антъни.

София Джамджиева ще се превърне в примата на българската естрада – Йорданка Христова, а Люси Дяковска ще бъде Лучано. Михаела Маринова ще се превърне в един от рок титаните на Scorpions,  победителят в изминалата вечер – Ваня Джаферович, ще се включи в The Bloodhouse Gang.

Как ще се справят звездите в “Като две капки вода“ с новите си образи? Каква ще бъде развръзката на новото артистично съревнование? Ще разберете в понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA.  

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.