ДесиСлава впечатли Фънки с образа на българската легенда Георги Христов

Танци, зашеметяващи изпълнения и въздействащи имитации представи седмият лайв на “Като две капки вода“. Многобройната публика в залата на шоуто се оказа неусетно увлечена от туиста на Ваня Джаферович и образа на рокендрол гуруто Chubby Checker. Първият спортист в шоуто, който спечели сърцата на публиката и първото място за вечерта, предостави своята награда в подкрепа на деца със Синдром на Даун.   

Снимки от седмия лайв на "Като две капки вода" може да разгледате ТУК

Фънки на свой ред се включи в ориенталските танци на ромската изпълнителка Есма Реджепова, представена от София Джамджиева. “Жоро е мой приятел и мога да кажа, че ти докара образа много добре. Тази вечер си друга!“, заяви рок гуруто за представянето на ДесиСлава, която спечели овациите на публиката с песен на легендарния Георги Христов.

Башар Рахал възпя женската независимост с Ain’t your mama на Дженифър Лопес, изправяйки се пред хореографията на световната изпълнителка с едно счупено токче. Люси Дяковска върна жури и участници към българската музикална история с една от емблематичните песни на Тодор Колев.

Михаела Маринова се преобрази в тийн идола Ариана Гранде, която се оказа и любимата й изпълнителка. “Ти си по-добра от Ариана Гранде! Страхотно изпълнение“, заяви журиращото трио, докато певицата беше аплодирана от публиката и младите музикални звезди -  DARA и Пламен и Иво. Образът на DARA изкара Коцето Калки от зоната комфорта с динамична хореография, а Миро донесе латино ритмите с обрза на Рики Мартин.

Не пропускайте “Като две капки вода” и следващия понеделник от 20.00 ч. по NOVA.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.